Werkwijze

Projectmatige aanpak en gedegen resultaat

Irias werkt projectmatig, met een gedetailleerd plan van aanpak en een nauwkeurige kostencalculatie. Vrijwel ieder project bieden wij u voor een vaste prijs aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Door prototypes te bouwen maken we snel inzichtelijk wat mogelijk én wenselijk is.

Plan van aanpak: vooraf duidelijkheid

Wat wilt u? Wat is voor u belangrijk? Dat zijn voor Irias de uitgangspunten van elk traject. We kijken naar wat er reeds in uw organisatie aan informatiebeheer wordt gedaan. We bekijken wat daarop aanvullend - en soms ter vervanging - aan verbetering mogelijk is. Dat is de basis voor ons plan van aanpak en daarin staat precies wat Irias doet en oplevert.

Afspraak is afspraak

In ons plan van aanpak staat zwart op wit wanner we wat opleveren en hoe we u bij de ontwikkeling betrekken. Maar ook toezeggingen die wij u tijdens het traject doen, per telefoon, mail of in een gesprek, komen we altijd na. We kunnen dat garanderen, omdat we een relatief klein bedrijf zijn. Als opdrachtgever heeft u direct contact met diegenen die voor u aan het werk zijn. We werken niet met accountmanagers, projectmanagers of telefonisten.

Prototypes geven inzicht

Bij Irias zijn we meer doeners dan praters. Als er twijfel is hoe een onderdeel van het systeem eruit moet komen te zien, dan bouwen we een prototype. Dat maakt snel inzichtelijk wat er kan en is een goede manier om in gesprekken tot de kern van de wensen en eisen te komen. Uitgangspunt in onze prototypes zijn de functionaliteiten die wel of niet wenselijk zijn, of wat het effect is van het combineren van verschillende datatypes.

Samen met u

Irias adviseert, ontwerpt, bouwt en beheert in opdracht van u. U en uw collega’s weten het best wat de wensen en eisen zijn, dus het zou zonde zijn om dat niet te benutten. Daarom werken we graag met u samen. Hoe en wie we bij het traject bespreken, stemmen we met u af. Soms werkt uw organisatie graag met een projectteam, soms gaat de voorkeur uit naar één-op-één gesprekken. Soms is de samenwerking intensief, soms is dat niet nodig.

Vaste prijs, geen verrassing

Bij elke opdrachtomschrijving voegen we een duidelijke prijsopgave toe. Dit is op basis van een vaste prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer van bepaalde zaken nog niet bekend is wat de kosten zijn, geven we dit natuurlijk ook duidelijk aan.

Een integrale aanpak

U kunt ons inschakelen voor advies, het ontwerpen van een IT-infrastructuur, het bouwen van software of het beheer en onderhoud van de software. Onze voorkeur gaat echter uit naar een integrale aanpak. De oplossing die wij u aandragen is altijd gedegen en stabiel en meestal verrassend innovatief. Dat laatste lukt het best als we in het hele traject kunnen meedenken.