Over ons

Over Irias: we blijven lopen

Irias Logo Lopened

Zo’n tweeduizend jaar geleden organiseerden de Germanen hardloopwedstrijden onder de naam Irias. Daarbij gold geen vaste afstand, maar werd gekeken naar wie het langst en het verst kon lopen. Vanuit die gedachte zijn Harold van Heerde, Jeroen Nijhuis en Mechiel Lukkien in 2013 Irias Informatiemanagement begonnen. Wij streven niet naar de snelle overwinning, maar ontwikkelen informatiemanagementoplossingen die blijven lopen.

Team

Jeroen Nijhuis, Harold van Heerde en Mechiel Lukkien zijn alledrie vakkundige IT’ers. Met ieder hun eigen expertise vullen ze elkaar aan en vormen zij de ruggengraat van Irias.

Jeroen Nijhuis
ir. Jeroen Nijhuis
Jeroen heeft veel ervaring met IT-projecten, o.a. binnen de civiele techniek.
Harold van Heerde
dr. ir. Harold van Heerde
Harold heeft veel ervaring met IT-projecten binnen de civiele sector en (openbaar) vervoer, en is gespecialiseerd in de omgang met privacy-gevoelige gegevens.
Mechiel Lukkien
ir. Mechiel Lukkien
Mechiel is een full-stack software researcher en ontwikkelaar. Hij haalt plezier uit het samenbrengen van een klantvraag en de technische mogelijkheden tot een productieklare oplossing.

Locatie


Irias Informatiemanagement is gevestigd in het gebouw City-Post in Zwolle, op de 8e verdieping. Ons adres:

Irias Informatiemanagement BV
Westerlaan 51 H8.6
8011 CA Zwolle

Maatschappelijke bijdrage

Harold CodeUur
Harold leert scholieren op school programmeren via CodeUur.

Niet alleen in ons werk willen we verschil maken, ook als bedrijf dragen we ons steentje bij. Dat doen we onder andere door het juniorenteam van AV PEC te sponsoren en door onze kennis te delen op scholen via CodeUur.