Over ons

Over Irias: we blijven lopen

Irias Logo Lopened

Zo’n tweeduizend jaar geleden organiseerden de Germanen hardloopwedstrijden onder de naam Irias. Daarbij gold geen vaste afstand, maar werd gekeken naar wie het langst en het verst kon lopen. Vanuit die gedachte zijn Harold van Heerde, Jeroen Nijhuis en Mechiel Lukkien in 2013 Irias Informatiemanagement begonnen. Wij streven niet naar de snelle overwinning, maar ontwikkelen informatiemanagementoplossingen die blijven lopen.

Team

Irias en de medewerkers van Irias hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT. Doordat al onze medewerkers ervaren adviseurs en software engineers met een universitaire- of HBO opleiding zijn, is een hoge kwaliteit dienstverlening gegarandeerd. .

Jeroen Nijhuis
ir. Jeroen Nijhuis
Jeroen heeft veel ervaring als adviseur en projectleider in IT-projecten voor water, natuur en verkeer, en is specialist op het gebied van informatiemanagement en spatial intelligence.
Harold van Heerde
dr. ir. Harold van Heerde
Harold heeft veel ervaring met IT-projecten binnen de civiele sector en (openbaar) vervoer, en is gespecialiseerd in de omgang met privacy-gevoelige gegevens.
Mechiel Lukkien
ir. Mechiel Lukkien
Mechiel is een full-stack software researcher en ontwikkelaar. Hij is specialist in het samenbrengen van een klantvraag en de technische mogelijkheden tot een productieklare oplossing.

Marino Bos
Marino Bos, BSc
-
Marino is een fullstack software ontwikkelaar, en specialist in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interactieve interfaces.
Frederike Goorhuis
Frederike Goorhuis, LL.B
Frederike is Office Manager en verantwoordelijk voor de communicatie, juridische zaken en de coördinatie van Routemaker.
Jesper Menting
Jesper Menting
-
-
Jesper is een junior softwareontwikkelaar, en doet met name ervaring op als backendontwikkelaar.

Locatie


Irias Informatiemanagement is gevestigd in het gebouw City-Post in Zwolle, op de 8e verdieping. Ons adres:

Irias Informatiemanagement
Westerlaan 51 H8.6
8011 CA Zwolle

Je vindt ons ook op ...

Maatschappelijke bijdrage

Harold CodeUur
Harold leert scholieren op school programmeren via CodeUur.

Niet alleen in ons werk willen we verschil maken, ook als bedrijf dragen we ons steentje bij. Dat doen we onder andere door het juniorenteam van AV PEC te sponsoren en door onze kennis te delen op scholen via CodeUur.