Gebruik

Gebruik: Langdurig plezier en gemak

Uw omgeving verandert, data verandert. Het plezier van spatial intelligence is duurzaam. Irias blijft namelijk voor u lopen: door verbeteringen door te voeren in het spatial intelligence-systeem, open data te actualiseren en nieuwe analysemogelijkheden voor u in te bouwen.

Informatie uit data

Met spatial intelligence van Irias kunt u snel elke gewenste analyse maken op basis van grote hoeveelheden en gevarieerde data. U selecteert de variabelen die u wilt zien, het systeem maakt dit meteen ruimtelijk inzichtelijk. Dat is niet alleen op het moment van oplevering zo: ook in de jaren daarna zorgt Irias ervoor dat u snel en gemakkelijk de juiste informatie uit de data kunt halen.

Open data altijd beschikbaar

Diverse opdrachtgevers combineren in ons geo-IT-systeem eigen gegevens met open source-data, afkomstig van bijvoorbeeld GOVI, CBS, BAG en NWB. De belangrijkste open databestanden in de domeinen verkeer, water en natuur hebben wij toegevoegd aan onze ontwikkelstraat. We kunnen deze big data hierdoor relatief eenvoudig aanpassen aan de behoeftes van uw organisatie. Vanuit onze ontwikkelstraat zorgen we dat al onze klanten voortdurend toegang hebben tot de meest actuele versie van deze data.

Intuïtief begrijpelijke software

Ons uitgangspunt is dat onze software door iedereen is te gebruiken, zonder dat er specifieke kennis nodig is of uitgebreide instructies gegeven moeten worden. Dat we erin slagen om intuïtief begrijpelijke software bouwen, blijkt onder meer uit de routemaker waarin vrijwilligers van Landschap Overijssel zelf routes aanmaken. Deze routes zetten vrijwilligers digitaal uit op een kaart, om per gewenste locatie informatie of beelden toe te voegen. De routes worden gepubliceerd in een app, op de website en zijn te downloaden in pdf-formaat.

Training en instructie

Plezierig gebruik begint met kennis over de mogelijkheden. Daarom traint Irias degenen die met de systemen gaan werken. Afhankelijk van de achtergrond van de gebruikers en de complexiteit van het systeem, kan dit een korte instructie op de werkplek zijn of een uitgebreidere training in groepen.

Software as a Service (SaaS)

De meeste van onze klanten gebruiken onze software als een service (SaaS). U hoeft in dat geval de software niet aan te schaffen, maar sluit met ons een contract af per gebruiker. Wij plaatsen de software op een uiterst stabiele server en verzorgen de installatie, het onderhoud en het beheer van de software. U heeft uitsluitend een internetverbinding nodig om op elk gewenst moment gebruik te maken van de software. De inhoud van de SaaS-overeenkomst stemt Irias af met u als klant.

Uitgelicht: Routemaker - Landschap Overijssel

Routemaker - Landschap Overijsser

Routemaker van Irias biedt uitgebreide functionaliteit om aantrekkelijke fiets- en wandelroutes eenvoudig en beheersbaar aan te bieden voor zowel web, PDF, als native iOS en Android apps. Routemaker is ontwikkelt in het project 'Routebeleving' van de Landschap Overijssel en de Provincie Overijssel. Lees meer