Ontmoet Irias op de Waterinfodag 2017

Ontmoet Irias op de Waterinfodag 2017

Ook dit jaar zijn we weer op de Waterinfodag aanwezig. Met een stand. We vinden het leuk als je bij ons langskomt!

De waterinfodag is de ideale gelegenheid om bij te praten. We laten je uiteraard graag zien waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en wat we de komende tijd in petto hebben.

Onze focus ligt op het ontwikkelen van software in de GeoICT en het omgaan met (geografische) data. Denk hierbij aan het invoeren van data, opslaan in grote en snelle databases. Maar ook aan het visualiseren van die data, vaak op een kaart. En het uitvoeren van analyses op die data. Maar ook het aanbieden van tools om gebruikers zelf aan de slag te gaan met al die (geo)data, er zelf inzichten uit te halen. Wij noemen dat Spatial Intelligence.

Een belangrijk kenmerk van onze software is hoge kwaliteit. De medewerkers van Irias zijn bovenal ervaren softwareontwikkelaars. Wij voeren het hele traject van softwareontwikkeling uit. Van prototypes maken, ontwerpen, daadwerkelijke implementatie, tot het zorgen dat de software (vaak web applicaties voor het internet) blijft draaien zoals dat hoort, inclusief backups en upgrades. We ontzorgen de klant volledig.

Een van de concrete cases waar we meer over zullen vertellen is een watersysteemanalyse die we hebben uitgevoerd voor de Kaderrichtlijn Water (KRW). De data, de software, de bevindingen.